top of page

Minu ettevõtted: gosauna.eu | tulesaar.ee

Image by Joakim Nådell

Tõnis Org

AGENTUUR

ÜHEMEHEAGENTUUR

Väike tiim
väiksed kulud

Miks valida ühemeheagentuur?

Limiteeritud klientide hulk korraga, seega olen alati Sinu jaoks kättesaadav

3

AI tööriistad, kvaliteet, asjatundlikkus: 20 aastat kogemust reklaamimaailmas

2

Väike ajakulu, lihtsus ja mõistlikud hinnad – minuga töötades ei maksa Sa suure tiimi töö eest

1

Mis ma täna teen?

Arendan 2x2m suurusi vertikaalseid, kõrgeid välisaunu

TOOTEDISAIN

Läbi aegade disainitud toodete nimekiri on pikk – väliterrassid, istumisalad, tulealused, grillmajad, baariletid, mööbel (köögid, lastemööbel) pereelamud ja palju muud. Minu visiooni kirjeldavateks märksõnadeks on unikaalsus ja funktsionaalne disain. Olgu Sul kõige pöörasem idee, üheskoos teeme selle reaalsuseks!

SISEKUJUNDUS

Vajad magamistuppa kindlate mõõtudega kappi, et kõik Sinu luukered (või hoopis rõivad) ära mahuks? Või kontorisse suurt lauanurka, et töö jaoks oleks piisavalt ruumi? Pole probleemi, kõike saab! Loon kavandeid alates kontseptsioonist kuni teostuseni, alustades põrandaplaanist tervikliku sisekujunduslahenduseni ning seda nii kodudele kui äripindadele.

REKLAAM & MEEDIA

Ühemeheagentuurist saab tellida välireklaamide täisteenuse, samuti sõidukireklaami, alates ideest kuni teostuseni välja. Olen spetsialiseerunud erinevatele statsionaarsetele ja mobiilsetele välireklaamidele, aga ka digitaalsele turundusele ja sotsiaalmeedia kampaaniatele. Ole oma reklaamidega nähtav!

GRAAFILINE DISAIN

Pakun graafilise disaini teenuseid alates sotsiaalmeedia sisust kuni brändi täieliku identiteedi loomiseni. Olgu Sinu sooviks logod, sloganid, skeemid, blanketid või käsiraamatud, valikuvõimalused on väga laiad. Eesmärk on luua silmapaistvaid visuaale, mis suurendavad kliendi ettevõtte tuntust ja kõnetavad sihtrühma.

Millega saan sind aidata

Kirjuta mulle ja arutame Sinu mõtteid, eesmärke või väljakutseid ning vaatame, kas sobime kokku. Soovi korral saadan ka portfoolio varasemalt tehtud töödest.

Olen kindel, et saame koos töötades Sinu ideest midagi erilist, põnevat ja edukat luua.

Võta minuga ühendust telefonil +372 5866 6690 või Facebooki Messengeris (Tõnis Org).

ÜHEMEHEAGENTUUR

bottom of page