Küsitlus

Kui sageli pruugid võro või seto keelt?

Reklaam

Trüki

LõunaLeht

 Lõuna-Eesti suurima ajalehe LõunaLeht  lühitutvustus:

Tellitavate-ostetavate lehtede kategoorias Lõuna-Eesti suurim ja Turu-Uuringute AS andmetel enimloetud ajaleht LõunaLeht on neljapäeviti ilmuv täisvärviline nädalaleht, mis levib Võru-, Põlva- ja Valgamaal ning samuti Tartu linnas ja Tartumaa lõunapoolsetes valdades, kattes kogu Tartust lõuna poole jääva piirkonna.

Ühtekokku on võimalik LõunaLehte osta 167 müügikohast. Oleme tellitavad kogu Eestis. Oma reklaamiklientidele peame ka väga oluliseks asjaolu, et oleme Võrus, Põlvas ja osaliselt ka Valgas ning Tartus eksponeeritud täisesilehega - seega on Teie reklaam esilehel nähtav lisaks tellijatele ja ostjatele ka tuhandetele teistele sisseoste tegevatele inimestele Tartus ning lõuna pool Tartut terve nädala jooksul.

Tiraaž 4 900-8 700 (suurematel messidel-laatadel teeme eritiraaži), kaanehind 1.49 eurot, maht 16-24 lk, formaat A3, täisvärviline.


 LõunaLehe reklaami hinnakiri

 LõunaLehe  hinnakirja vaatamiseks kliki SIIA

 LounaLeht.ee bännerite hinnakirja vaatamiseks kliki SIIA

 

 LõunaLehe tingimused reklaamile:

Reklaami tellimine
Saada firma domeeniga e-posti aadressilt tellimiskiri. Märgi selles reklaami mõõt (laius x kõrgus mm), ilmumise aeg/ajad ning saada see meile lehe ilmumisnädala esmaspäevaks kella 14ks.

Reklaammaterjalid
Kujundamist vajav reklaammaterjal edasta toimetusse hiljemalt lehe ilmumisnädala esmaspäevaks kella 14ks, trükivalmis failid teisipäeval kella 15ks. Saatmiseks sobib mistahes digitaalne infokandja.

Reklaami eest tasumine
Reklaami eest tasumine toimub peale arve esitamist 7 päeva jooksul. LõunaLehel on õigus keelduda vastuvõtmast reklaamtellimusi klientidelt, kellel on eelnevad võlgnevused.

Kujundustasu reklaamipinnale
Kujundustasu on reklaami hinnakirja järgsest hinnast 10%.

Reklaami annulleerimine, pretensioonid
Reklaami on võimalik anulleerida 7 päeva enne ilmumist, hiljem annulleeritud reklaami eest tuleb tasuda 50% hinnakirjajärgsest hinnast.

Pretensioonid tuleb reklaami vigade kohta esitada kirjalikult 5 päeva jooksul pärast ilmumist.

Eritingimused
LõunaLehel on õigus keelduda avaldamast kliendireklaami esilehel kahes järjestikuses lehes. Samuti on toimetusel õigus keelduda avaldamast kuulutusi ja reklaame, mis ei vasta headele tavadele või mis kahjustavad lehe mainet.

Tasutud teave 0.75  € /cm2.

Insert ehk vaheleht 0.1  € /eks.

Hindadele lisandub käibemaks.

Soodustused
Kordusreklaami korral on hind kokkuleppel, helista ja uuri tingimusi.

 

LõunaLehe kontakt:
Hansekon OÜ, Tartu 25,
Võru 65608 E-R 9.00- 17.00

Reklaam: Sven Härsing

Tel: 555 11 005
E-post sven@lounaleht.ee

 

LõunaLehe pangaandmed:
OÜ Hansekon

Swedbank:  EE312200221020768648


SEB: EE581010220037162011